Vi har mange hjelpemidler og løsninger for en selvstendig og trygg hverdag. Kommer behovet, så finner vi en løsning for det!

Eksempel på førermiljø med tilpasninger for nedsatt funksjonsevne.
Vi har mange løsninger som skreddersyr førermiljøet til ditt behov

Skreddersydd for dine behov

Vi er opptatt av at bilen skal være tilrettelagt for deg med en funksjonsnedsettelse slik at du alltid kan føle deg trygg på veien. Vi kan biltilpasning, enten du kjører selv eller er passasjer spesialtilpasser vi bilen slik at den er mest mulig funksjonell og sikker for deg.

Fører med en funksjonsnedsettelse

Vi har mange ulike løsninger for at førermiljøet i bilen din skal være skreddersydd dine nøyaktige behov, og for at det skal være enkelt å komme seg inn og ut av bilen.

Enkel og trygg adkomst

Seteheis montert i personbil på passasjersiden
Seteheis kan monteres på førerside eller passasjerside

Seteheis, rullestolheis, elektrisk døråpner, og ramper er bare noe av det vi kan tilby for å sikre at du kommer deg trygt inn og ut av bilen på egenhånd.

Bilinredning for fører

I førermiljøet kan vi spesialtilpasse alt fra hvordan du gasser og bremser, til hvordan du styrer og girer. Vi ønsker å ivareta din kjøreglede, og jobber tett med deg for å finne løsningene du trenger for å være både trygg og selvstendig i førersetet.

Hjelpemidler for omsorgspersoner

For deg som omsorgsperson som er sjåfør for en med funksjonsnedsettelse er det viktig at du føler at både din og din passasjer sin sikkerhet er ivaretatt gjennom hele reisen.

Bil med rampe for rullestolbrukere.
Enkel adkomst for passasjer i rullestol med rampe

Sikker og behagelig reise

Vi har løsninger for å hjelpe passasjer inn og ut av bilen, spesialtilpassede sitteplasser for passasjer, og annet sikkerhetsutstyr for å gjøre hele reisen sikker og behagelig for både sjåfør og passasjer.

Portrettbilde av Vidar Andersen i blå skjorte.

Snakk med oss, sammen finner vi ut av hva du trenger

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg eller din familie. Kontakt oss på telefon 69 24 44 00 eller post@handicare.com

Send oss en e-post